Dancing queen topp


Å bruke opp rester er noe jeg er ganske opptatt av. Det er bra for miljøet, og det er bra for lommeboka. Når man syr så klipper man av ganske masse stoff. Jeg kaster de små bitene i søpla, men de som er litt større.. De klarer jeg ikke kaste eller gi til fretex eller noen ting. Jeg sparer på det, og vanligvis ligger det ganske lenge, flere år, før jeg får brukt det opp.

Her er en slik bruke-opp-restestoff-t-skjorte. Jeg hadde bestemt meg for å bruke opp dongeristoffet i stretch som jeg hadde rester av fra dette settet (klikk her), men det ble ganske fort klart at det ikke var nok stoff til hele t-skjorten. Derfor fant jeg en annen rest fra en herre-t-skjorte jeg sydde en gang, og kombinerte de to. Da jeg var ferdig var jeg ikke helt fornøyd. De er kresne disse barna mine, og jeg var rimelig sikker på at ingen av dem ville ha en «tøff» t-skjorte. Det går helst i fargene rosa og lilla, og gjerne kombinert med enhjørninger og glitter, i hvert fall for de to minste.

Men det finnes løsninger 🙂

 

For å leke seg med dekor… Det er kjempegøy! Og super effektivt. En kjedelig skjorte blir plutselig spennende, med hjerter, fugler, glitter og stas.

Her har jeg brukt ScreenPrint som jeg har kjøpt på Stoff og stil, og en sjablong som jeg ikke er helt sikker på hvor jeg har kjøpt. Jeg la sjablongen direkte på t-skjorta og malte over i litt ulike farger for å forsøke å få fram en effekt der den ene fargen skulle gli over i den andre. Helt vellykket ble det ikke, derfor kjørte jeg på med litt skrift («LOVE») som jeg har klippet ut fra strykesjablong, også kjøpt på Stoff og Stil, samt noen hjerter/stjerner av samme type strykesjablong.

 

Når dekoren var på plass så ble det rift om t-skjorta, og Amelia vant krangelen denne gang 🙂

T-skjorta er sydd etter mønster fra Heilt Spesiell – Sy til liten og stor, med restestoff som er minst 2 år gammelt og kjøpt på stoff og stil, samt ScreenPrint og sjablonger, også kjøpt på Stoff og stil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.