Oppskrift på notehansker


tidtilovers-20Dagens blogginnlegg kommer sent men godt! For i dag kommer nemlig en soleklar favoritt!

Om jeg ikke ER en ihuga musikknerd lengre, var jeg iallfall det før. Og jeg kommer alltid til å ha musikken som en viktig del av livet mitt, enten det er arbeidet mitt eller fritidssyssel. Det er derfor jeg er så glad i disse vottene. Dessuten har jeg en del musikkglade mennesker rundt meg, og jeg har ved tre annledninger gitt disse notehanskene bort til folk jeg er glad i! Det paret jeg har tatt bilde av til venstre her har vært med til Bergen og på scenen i Grieghallen, sammen med en Eb-kornettist som var kald på fingrene når hun spilte 🙂

Oppskriften fant jeg på en eller annen blogg for flere år siden, jeg husker ikke hvor. Men jeg har endret litt på den, slik at de ble litt enklere å strikke.

Oppskriften finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.