Oppskrift på babysokker 1


IMG_8524Jeg har de siste dagene eksperimentert med forskjellige sokkeoppskrifter. Jeg har brukt to forskjellige måter å strikke både hæl og skaft, og jeg har brukt to forskjellige typer garn. Det har vært mye mer arbeid enn jeg hadde trodd det skulle være. Noe jeg trodde skulle bli ferdig på omtrent en dag, tok faktisk litt over tre dager. Men det er ikke noe mindre gøy av den grunn 🙂 Hadde det ikke vært for at jeg har små barn som må passes på, hadde jeg nok hatt slike raid som dette mye oftere!

Jeg publiserer her den første oppskriften på sokker. Jeg har strikket den ensfarget, men det går fint an å strikke den øverste kanten og hælen i en annen farge, slik at sokken blir litt mer fargerik (omtrent slikt som på dette bilde).

Ta gjerne kontakt med meg hvis noe ikke stemmer. Link gjerne tilbake til nettsiden min hvis du prøver oppskriften.

Oppskriften finner du her: Ensfarget babysokker


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Oppskrift på babysokker