Hvordan lage en dekorativ tråd


IMG_8524Jeg holder på med å eksperimentere med sokkeoppskrifter på strikkemaskinen, og jeg må innrømme at det har blitt en del produksjon av sokker de siste dagene. Noen sokker blir det bare en av, og noen lager jeg som par. Det vil si at noen sokker er vellykkede og noen mislykkede.

Jeg kommer til å publisere tre sokkeoppskrifter etter hvert, men jeg er ikke helt ferdig ennå. Oppskriftene kommer nok i løpet av uka. I dag har jeg pyntet litt på sokkene, og i den forbindelse har jeg laget en youtubevideo som viser hvordan man kan lage en pyntetråd til for eksempel å tre over ankelen på sokken, som vist på bildet over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.