Montere ribbapparat på strikkemaskin


I går dro mannen min avgårde på reise med jobben, og det var ikke mange sekundene etter han var ute av døra, før jeg løp opp på loftet for å hente strikkemaskinen. Ble sittende å kose meg med å strikke sokker til langt utover kvelden.

Jeg monterte også på ribbapparatet, men irriterte meg over ting jeg ikke forstod i bruksanvisningen, og at jeg ikke husket hvordan jeg monterte dette sist. Den fineste måten å huske dette til neste gang, er hvis jeg lager video på det når det er friskt i minnet.

Jeg har derfor laget en tutorial på hvordan ribbapparatet skal monteres på strikkemaskinen min, som er en Norsy SK280. Ribbapparatet er et SRP60N.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.