Silver Reed SK280,  SRP60N ribbapparat,  Strikkemaskin,  Youtube

Montere ribbapparat på strikkemaskin

I går dro mannen min avgårde på reise med jobben, og det var ikke mange sekundene etter han var ute av døra, før jeg løp opp på loftet for å hente strikkemaskinen. Ble sittende å kose meg med å strikke sokker til langt utover kvelden.

Jeg monterte også på ribbapparatet, men irriterte meg over ting jeg ikke forstod i bruksanvisningen, og at jeg ikke husket hvordan jeg monterte dette sist. Den fineste måten å huske dette til neste gang, er hvis jeg lager video på det når det er friskt i minnet.

Jeg har derfor laget en tutorial på hvordan ribbapparatet skal monteres på strikkemaskinen min, som er en Norsy SK280. Ribbapparatet er et SRP60N.

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.