Veske med pynteinstruksjoner


IMG_8483Tidligere har jeg blogget om en veske som jeg har funnet oppskrift på i «Sy!» av Cath Kidston. Denne vesken har blitt flittig brukt til strikketøy, og jeg fant ut at jeg kunne trenge flere. Derfor satte jeg i gang med å sy en til, men denne gangen i en helt annen variant.

Jeg redigerte oppskriften noe, jeg har laget en litt kortere skulderreim og sydd i et tynt innerfor. I tillegg til dette har jeg pyntet med litt skrift og kruseduller ved hjelp av Mandarin Classic fra Sandnes garn, og snorfot H sammen med symaskina.

Oppskrift på veska kan jeg ikke legge ut siden jeg har tatt den fra en bok. Men pyntingen er det jeg som står for, så her kan du få noen tips til hvordan du kan få dette til. Se på youtubevideoen under for å se hvordan jeg gjorde det.

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.