Julegavetips


IMG_0042IMG_0040I januar 2012 var jeg ute på spasertur i byen med min bittelille førstefødte i barnevogn. Tilfeldighetene ville ha det slik at jeg stoppet opp utenfor KID interiør, og at jeg bestemte meg for å ta turen innom butikken. Mine øyne falt straks på noen flotte røde tøyservietter som ville kledd ethvert juledekket bord. Idéen datt ned i hodet på meg umiddelbart: dette kan jeg gi som julegaver neste jul. Jeg kjøpte 6 servietter til hver person som ventet julegave av meg, samt en haug med plastringer – som jeg kunne hekle serviettringer ut av. Planen var å brodere en personlig tekst på serviettene ved hjelp av symaskinen, og å hekle en serviettring til hver serviett.

 

IMG_0041IMG_0039Månedene kom og gikk, og en etter en serviettring ble ferdigheklet og hvert serviettsett fikk sitt eget personlige preg ved hjelp av teksten. Når julen kom var gavene pakket inn og sendt til de som skulle ha.

Aldri før har jeg vært så flink til å planlegge julegaver!

Serviettringen øverst til høyte er etter en oppskrift fra min bestemor. De tre andre er etter en oppskrift fra denne boken.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.