Jeg har kjøpt meg strikkemølle (igjen) 3


De som har fulgt meg en stund på denne bloggen vet gjerne at jeg har en strikkemølle. Jeg blogget litt om min Prym Maxi strikkemølle en stund, har noen innlegg og litt informasjon om denne (innlegg på bloggen her / filmer på YouTube her). Denne ble til slutt fraktet til hytta, og tanken var at jeg skulle jobbe litt med denne i feriene. Det har aldri blitt noe av. Hvorfor? Vel, det er ikke definitivt ikke den beste strikkemølla du kan få tak i.

Men så var det den statistikken. Hva er det leserne mine liker å lese, og hva er mindre interessant? Jeg ser at de vanlige blogginnleggene mine, der jeg forteller om mine siste ferdigstrikkede produkter, ikke er de som blir mest lest. Det folket liker best er når jeg kommer med min «ekspertise». «How to’s», tips og informasjon om spesifikke ting som f.eks strikkemaskiner.

 

På YouTube troner en av mine få videoer om Prym Maxi strikkemøllen ofte på topp (denne videoen). Dette er ikke noen spesielt bra video – men det er tydeligvis ikke alltid det som betyr mest. Uansett, jeg blir jo motivert til å lage flere videoer i denne sjangeren når det er så mange som liker den.. Men å kjøpe en ny Prym maxi var uaktuell.

Derfor handlet jeg på eBay denne gang, og en Addi Express knitting machine fra Tyskland dukket til slutt opp i posten. Ikke lenge etter var jeg i gang (her er en «unpackingvideo» fra da jeg åpnet pakka).

Først ut med lue på hode var Olivia, og hvordan jeg strikket den har jeg lagt ut her på youtube. Lua er strikket med restegarn (hurra!), også er den strikket dobbelt med to ulike garnkvaliteter (alltid bomull innerst). Dusken på toppen av lua har jeg laget slik.

Lua har jeg strikket på strikkemøllen Addi Express knitting machine, garnet jeg har brukt innerst i lua er Mandarin Classic (utgått garn fra Sandnes Garn) og Funny pelsgarn (ikke utgått garn fra Sandnes Garn). Oppskrift på lua kan du finne her (YouTube).


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

3 tanker om “Jeg har kjøpt meg strikkemølle (igjen)

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Hei! Jeg foretrekker definitivt Addi Express strikkemølle. Fordelene med denne er at det følger med klemmer slik at den kan festes fast i bordet. Den andre fordelen er at den har rekketeller. Jeg opplever også strikkingen på denne litt mer pålitelig. Prym Maxi er litt mer ømfintlig, og det skal mindre til for at den strikker feil.

   Addi Express (den store utgaven) er nok den beste. Men den koster også litt mer 🙂

   Lykke til med kjøp 🙂