Ny strikkemaskin!!


«Mye vil ha mer» heter det. Det stemmer nok i mitt tilfelle også. Når man har dilla på noe så er gjerne det man har fra før, plutselig ikke nok lengre. Og uansett hobby finner du garantert mye utstyr som du kan kjøpe. Og det koster. Ofte koster det masse. Men er det noe hinder for rike nordmenn? Ikke alltid, iallfall. Jeg..? Jeg har kjøpt meg en ny strikkemaskin!

IMG_9593Men guri land så artig jeg har det med den nye duppedingsen min! Angrer jeg? Absolutt ikke! Jeg elsker den grove, enkle plastikstrikkemaskinen som jeg kan flytte med meg ut i sola, ta med meg opp på hytta og ned igjen, og strikke med tykt garn. Jeg holdt på å ødelegge finstrikkeren min.. Du skal absolutt ikke strikke med f.eks Peer Gynt på en finstrikker, men det blåste jeg en lang en i, og nå går sleden over maskinen med motstand som tilsier at den trenger service…! Men denne maskinen, derimot, fikser Peer Gynt som fot i hose! 🙂 Finstrikkeren min skal fra i dag av bare brukes til det den er lagd til: finstrikking. Det tykkeste garnet jeg skal tillate meg å bruke er type Lanett. Alt som er tykkere skal jeg bruke min nye strikkemaskin til.

Den nye strikkemaskinen lyder navnet Silver Reed LK150. Det er en mellomstrikker, og den passer til garn som strikkes med pinne 2,5 og oppover. Det passer jo perfekt, når finstrikkeren passer til garn fra 2,5 og nedover 🙂 Det er en enkel hobbymaskin med mye plastikk, i motsetning til SK280, som er stort sett av metalldeler. Men derfor er ikke prisen avskrekkende heller, siden den er litt enklere.

Jeg bestilte strikkemaskinen på www.berits-strikkogsybutikk.no. Denne butikken har opphørssalg for tiden, og man kan derfor få redusert pris på en mengde varer, blant annet garn. Jeg anbefaler alle å ta en titt, det blir fort utsolgt når garnprisen er -40%. Og hvis du har lyst på strikkemaskin er det lurt på kjøpe nå, for alle strikkemaskiner og utstyr selges med 20% rabatt. Jeg har handlet fra denne nettbutikken tre ganger nå. Første gangen kjøpte jeg strikkemaskin og litt garn. Andre gangen kjøpte jeg masse garn. Tredje gangen kjøpte jeg en symaskin, også med 20% rabatt, til min svigermor. På et par uker har jeg allerede blitt «stamkunde», tihi 🙂 (Og nei, dette er absolutt ikke noe sponset innlegg, jeg skriver om nettbutikken av ren begeistring!).

Med smaken av ostekake og kaffie i ganen, og lyden til naboens nydelige trekkspilltoner, ønsker jeg alle en riktig fin sommerdag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.