Sokker til svigers


Sokker til svigermor

Sokker til svigermor

Da jeg kjøpte den nye strikkemaskinen, kjøpte jeg også med en del garn. Jeg kjøpte ikke garn på måfå, men hadde konkrete planer om hva jeg skulle strikke av buntene. Det var ikke mange minuttene etter at jeg hadde tatt strikkemaskinen innenfor husets fire vegger, før den måtte monteres på et bord. Og de konkrete strikkeplanene mine ble straks satt til verks. Jeg hadde (blant annet) kjøpt garnet Sportsragg fra Viking garn i ganske freshe farger, og satte i gang med å strikke sokker. Å strikke sokker har jeg gjort mange ganger til barna mine, men aldri i voksen størrelse.

Sokkene ble strikket i en fei, og før noen visste ordet av det, hadde svigerforeldrene mine hvert sitt par med nye sokker 🙂

Jeg har lagt ut oppskrift på sokkene her.

Sokker til svigerfar

Sokker til svigerfar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.