Nattkjole til Toy Story-fans 2


Jeg digger disse nattkjolene. Sydd i tynt, mykt og deilig bomullsstoff, med en ledig fasong og med pene raglandermer. Siden både jeg og barna liker dette snittet, har det blitt en del slike nattkjoler. Når jeg teller, innser jeg til min forbløffelse at dette er den syvende versjonen jeg har sydd! Det er jammen ikke likt meg!

Kjolen er enkel å variere. Får du tak i et stoff med motiv fra ditt barns favorittdyr, – TV-program, -film eller liknende, er det raskt gjort å lage den fremtidige favorittnattkjolen til ditt barn! Vil du ha den mer søt og yndig, kan du velge rosa og prinsessestoff, slik som her. Vil du lage litt mer knæsj variant, kan du prøve slike. Ja, det er jo bare fantasien som setter begrensningene for hva du kan lage.

Og det aller beste? Nattkjolen er enkel å sy!

Min datter hadde veldig dilla på Toy Story en stund. Jeg hadde tre videosnutter som hver varte i kun 11 minutter iPaden min, og jeg har ikke tall for hvor mange ganger hun så disse på de lange bilturene vi hadde til og fra besteforeldrene hennes. Det tallet er i hvert fall tresifret! Nå, noen år etter, er Toy Story-dilla tilbake for fullt. Den siste tiden er det bare Toy Story-filmen hun vil se. Det vil visst ingen ende ta. Men så lenge jeg slipper å høre på Dora the Explorer, som tvillingene har dilla på for tiden, så skal jeg absolutt ikke klage! Toy Story er mye bedre! 🙂

Bildene jeg deler på dette innlegget tok vi i sommer, som de barføtte beina og fargen på grasset røper ganske lett. Når jeg skulle ta bilde av henne var hun veldig opptatt av karate, av en eller annen grunn. Derfor det bare bli et galleri med bildene etter hverandre i sekvens for å oppleve stemningen 🙂

Nattkjolen er forøvrig sydd etter mønster fra Stoff og stil – et mønster som jeg ikke finner på nettsiden deres lengre. Stoffet som er brukt på bakstykket har jeg fått fra Olivias mormor, og stoffet med Toy Story-motiv har jeg bestilt fra denne nettbutikken: www.myfabrics.co.uk.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Nattkjole til Toy Story-fans