Når en vest blir for liten


Å strikke vest til seg selv har vært skikkelig populært det siste året. Men jeg er av den typen som alltid kommer litt sent etter med slike trender. Derfor, da vinteren var på hell og den kalde sesongen nesten var over, DA skulle jeg strikke vest til meg selv..

Jeg strikket og strikket. Halvpatent. Det tok sin tid.. Noen ganger får man inntrykk av at noe er feil mens man strikker, og dette var en av de gangene. Jeg ignorerte følelsen og strikket videre. Da jeg endelig ble ferdig, viste det seg at vesten var for liten. ALT for liten, faktisk.

Vesten ble raskt snappet opp av veslefrøkna, og den passet henne veldig godt. Leit at jeg ikke fikk meg en vest, men flott at den passet noen andre!

Garnet har jeg fått av min mor. Tror det var av typen «Tynn ull» av House of yarn. Herlig garn, litt rustikk type, slik jeg liker det. Og jeg digger fargen! Oppskriften har jeg funnet på nettsiden til Sandnes Garn, link finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.