Hjertegenser


Noen ganger, når man handler garn i visse butikker, blir man spurt om man ønsker å ha med et gratis oppskrifthefte. Strikkegal som man er svarer man alltid ja, men med tusen planer i hodet er det kanskje ikke så ofte man strikker oppskrifter herfra. Slik er det i hvert fall med meg. MEN da jeg en dag snublet over en del billig Kosgarn på Sandnes Garn Fabrikkutsalg, da tenkte jeg på en oppskrift herfra. Jeg ville strikke gensere til barna mine, og hva passer vel bedre enn hjertegenser?

Oppskriften fant jeg i dette heftet, og her er det mange flotte oppskrifter tiltenkt Tweed. Men jeg omgjorde oppskriften slik at det passet til Kos.

YARNMADE® Magazine | 2019-05 Jul & vinterfest spesial by House of Yarn -  issuu

Alle tre jentene fikk velge garn selv. Amanda, som enten hun vil innrømme det eller ei, er ei rosajente. Hun sier det er vår feil, at det er vi som kjøper klær til henne, og at det resulterer i at hun bare har rosa klær. Men her har jeg mitt på det rene, det er hun som BA MEG om å strikke i rosa garn! Puh!

Kosgarnet fra Sandnes Garn er et helt fantastisk garn. Det er ultralett og dermed et veldig behagelig å ha på seg. Dette er ikke noen tung og alt for varm genser som klør og er ubehagelig å gå med. For å få små jenter til å velge ullgenser når de skal på skolen så er dette en stor fordel. Mine jenter er kresne, men disse genserne har de brukt mye, alle tre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.