Oppskrift på enkelt pannebånd i Børstet Alpakka


For noen uker siden fikk jeg en bestilling på en Tirilgenser. Denne genseren har jeg strikket mange ganger, og jeg visste veldig godt hvor mye arbeid som lå bak. Derfor kalkulerte jeg med at det var noe jeg kunne klare å gjøre ganske raskt.

Tirilgenseren strikkes i Børstet Alpakka, et aldeles nydelig garn både i farger og kvalitet. Men det gjenspeiles også i prisen på garnet. Så da jeg var ferdig med Tirilgenseren, og jeg så at det var nesten et helt nøste igjen av garnet jeg hadde kjøpt, da begynte den kreative hjernen min å spinne rundt med idéer.

Ikke lenge før laget jeg oppskrift til dette pannebåndet. Inspirert av det tenkte jeg å lage en litt enklere variant uten strukturstrikk, men med «knuten» på toppen.

Og slik ble dette pannebåndet til. En perfekt match til den flotte Tirilgenseren!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.