@tidtiloversdotcom på Instagram


De som har fulgt meg på bloggen en stund har gjerne lagt merke til at det har vært lite aktivitet her det siste halve året. Årsaken til det er rett og slett bare dette: «Livet skjer». Når man har barn på 8, 8 og 10 år OG jobber 100 % – da er det ikke så mye tid til overs i hverdagen. I og med at bloggen heter Tid til overs, og jeg blogger om ting jeg gjør når jeg har tid til overs – så sier det seg selv at det blir lite å skrive om når timeplanen min er full.

Men jeg har bestemt meg for å prioritere litt annerledes fremover. Det er JEG som bestemmer hva jeg fyller de få timene jeg har hver dag som faktisk er «til overs», og jeg har besluttet at noe av den tiden blir å opprettholde en viss aktivitet i blogg/instagram/YouTube.

Det jeg i hovedsak har brukt bloggen til de siste årene, er å vise hva jeg har strikket/laget. Men etter snart 10 år som blogger ser jeg at dette ikke er de blogginnleggene som blir mest lest. Mine lesere vil ha informasjonsinnlegg om strikkemaskin, de vil ha gratis oppskrifter og litt inspirasjon til søm og strikk. Det ønsker jeg å fortsette med her på bloggen, men det vil nok bli noe lengre tid mellom hvert blogginnlegg .

Hovedaktiviteten til tidtilovers vil nå være på instagram. Ting jeg lager og ønsker å vise til mine følgere vil bli lagt ut der. I tillegg til det vil jeg også prøve å bruke story i større grad enn det jeg har gjort før, og legge ut informasjon/filmer om ting jeg holder på med.

Følg meg gjerne på @tidtiloversdotcom.

Ønsker alle en riktig god advendstid <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.