Strikkemaskinkurs for Siver Reed LK150 – Introduksjon 1


Da jeg kjøpte min første strikkemaskin var YouTube min store inspirasjon: Jeg lærte nye ting, og aller best – jeg kunne returnere til videoer jeg hadde sett før. Det var så enormt mye å sette seg inn i, og hver gang jeg lærte noe nytt glemte jeg 50 % av det andre jeg kunne. Jeg var så takknemlig for at andre ønsket å dele av sin kunnskap helt gratis, og etter hvert begynte jeg å gjøre det samme. Jeg opprettet en YouTubekanal og delte alt jeg kunne tenke meg. I dag har jeg en kanal som har vokst seg ganske stor, og stadig tenker jeg på hva jeg kan legge ut av nye ting som kan interessere andre maskinstrikkere.

En ting jeg lenge har tenk på, er å lage et nybegynnerkurs for strikkemaskinen Silver Reed LK150. Jeg har mye videoer ute som omhandler denne maskinen, men i tillegg har jeg videoer som viser teknikk på andre maskiner som også kan benyttes på denne. Planen ligger klar, progresjonen fra første til siste video mener jeg er god – og nå er jeg er klar til å legge dette ut.

Jeg har vurdert lenge hvordan jeg skal legge ut kurset. Mange mener jeg bør legge det bak en betalingsmur av noe slag. Men etter å ha grublet en del har jeg bestemt meg for å gjøre dette gratis. Det vil si – jeg legger det ut på bloggen, og herfra får dere henvisning videre til YouTube. For DERE er det gratis. For MEG generer det forhåpentligvis litt mer inntekt og litt flere følgere på YouTube. Trykk gjerne hemningsløst på reklamene både på YouTube og på bloggen min hvis du like det du ser 🙂

 

Kurset, kort fortalt:

Kurset er et nybegynnerkurs og er ment for de som starter fra null og ikke kan noen ting. Pr. dags dato består kurset av 12 deler. Hver del vil bli grundig forklart her på bloggen og det vil i tillegg være en video du kan følge og bruke som instruksjon. I løpet av disse 12 delene vil du lære de tingene jeg tenker at det er viktig å vite om når du skal lære deg å strikke på strikkemaskin. En del praktisk informasjon og ulike teknikker blir innført, og noen enkle nybegynneroppskrifter vil bli introdusert.

Alt etter respons på disse innleggene/videoene vil jeg vurdere om jeg skal utvide kurset til flere deler slik at de som har fulgt kurset fra A til Å og ønsker å lære mer – skal få lov til å lære mer. 🙂

Altså: Kom gjerne med tilbakemeldinger!

Første innlegg i dette kurset kommer denne helgen! Videre de neste 11 ukene vil det komme ut et nytt ukentlig innlegg.

 

OVERSIKT OVER HVA SOM ER PUBLISERT:

DEL 1: Info om strikkemaskindelene


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Én tanke om “Strikkemaskinkurs for Siver Reed LK150 – Introduksjon