Fanakofte 6.0


Jeg har strikket mange fanakofter. En til meg selv. En til min mor. En til hver av tvillingdøtrene mine. En til eldstemann som ikke passet. Her er fanakofte versjon 6.0 – en til eldstejenta som faktisk passet.

Passende nok har denne eldstejenta faktisk bursdag i dag. Hele 10 år blir hun. Og hva var det hun valgte å ha på seg på bursdagen sin? Man skulle kanskje tro at jeg svarer «fanakofte» nå, men det var det faktisk ikke. Hun hadde på seg denne kjolen da vi feiret henne på kvelden, og da hun gikk på skolen hadde hun på seg en genser som jeg ennå ikke har fått blogget om – men som jeg strikket til henne for en stund siden.

Det som varmer et håndarbeidshjerte aller mest, i hvert fall er det slik med meg, er når klærne man har sydd eller strikket faktisk blir brukt. <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.