Julepynt


Endelig har juleroen senket seg. Julenissen har takket for seg, og vi mesker oss med alle de fine gavene vi har fått. Maten har lagt seg akkurat på de plassene på kroppen som vi ikke liker, og vi håper det bli masse sunn kost og ukentlige treningsøkter i året som kommer.

Men det er til neste år. Akkurat NÅ skal vi ikke gjøre noe som helst! Nå skal vi slappe av!

Slik føler i hvert fall jeg det. Vi har hatt en veldig koselig juleferie så langt, og 2017 blir sikkert et bra år. Men nå som julestria er over.. Endelig kan jeg slappe av litt.

Ingenting er som å ta frem håndarbeidet når jeg skal slappe av, og da er det strikking jeg er mest glad i. Likevel hender det at jeg tar frem heklenåla også.

Det er nemlig gøy å hekle en gang i blant. Spesielt slike små prosjekter som er raske å gjennomføre. Jeg hadde tidligere kjøpt dette heftet på Sandnes Garn Fabrikkutsalg, og på et par kvelder hadde jeg heklet ganske mange varianter av disse flotte små kunstverkene som finnes i dette hefte.

Nå henger alt på juletreet vårt. Og jeg må si jeg er litt stolt av årets juletre. Det er både strikkede julekuler og heklede stjerner og hjerter i alle former og fasonger. Vi har rett og slett et juletre som bærer preg av at det er ei som er glad i håndarbeid som har pyntet treet. Det synes jeg er veldig koselig.

Alle modellene er strikket etter dette heftet fra Sandnes Garn, i garnet Mandarin Petit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.