Hjertelue til min nydelige niese


IMG_1843Happy valentines dag, folkens! Håper alle har plukket ut en verdig Valentine, og at kjærligheten står i fokus denne dagen 🙂

Mitt hjertets utkårede er selvfølgelig, som alle andre valentinesdager (og alle dager resten av året, for den saks skyld), min flotte mann. Evig trofast, støttende, snill, omtenksom, klok, morsom og utfordrende. Hva hadde vel livet vært uten han? <3

På en «Alle hjerters dag» bør vel nettopp hjerter være i fokus. Hva er vel bedre da enn å poste et bilde av en nydelig jente med en ny hjertelue? Jeg er så heldig som får være tante til denne flotte jenta, og ennå mer heldig er jeg som får lov til å gi henne hjemmestrikkede plagg. Hun har blant annet fått dette i barselgave og en egendesignet felleskjøpetklær i dåpsgave. Og best av alt: hun bruker det hun får! Og det gjør en håndarbeidsgal tante veldig glad!

Denne luen er strikket med to lag. Innerluen er strikket i Mandarin Petit (bomull) og ytterluen i Alpakka Ull (Sandnes Garn). Luen har jeg strikket på min LK150 strikkemaskin. For at luen ikke skal synke ned over øynene ved bruk har jeg strikket innerluen mye mindre enn ytterluen. Innerluen er som en «vanlig» lue, mens ytterluen er litt røff, stor og «baggy».

Håper både liten og stor likte lua, og at den blir brukt – både på valentinesdagen og andre dager! 🙂

Teknikker brukt til denne luen:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.