Elsaskjørt


Jeg strikket disse sommerjakkene til tvillingene i sommer. Spesielt Amanda har elsket denne jakka. Hun drar den frem fra skapet både titt og ofte når hun leter etter noe fint å ta på seg.

..Og Amanda leter alltid etter noe fint å ta på seg 😉

Men jeg kjøpte altså en pose med dette garnet med Mandarin Naturell i «Elsafarger» for et halvt års tid siden. Jeg hadde derfor ganske mye garn igjen, til tross for at jeg allerede hadde strikket to jakker.

Plutselig en dag kom inspirasjonen over meg, og jeg fant ut at jeg skulle strikke skjørt til tvillingjentene. Skjørtet har jeg strikket flere ganger før etter oppskrift fra Klompelompe. Jentene har ELSKET disse skjørtene, derfor tenkte jeg at hvert sitt nye skjørt ville falle i smak.

Jeg strikket skjørtet lengre og jeg økte litt mindre enn oppskriften mente jeg burde. Jeg strikket også en størrelse mindre enn jeg vanligvis ville gjort. Dette er fordi bomull er litt tyngre garn enn ull, og dette skjørtet kan fort bli stort og kompakt hvis garnet veier for mye. Det har jeg erfart med dette skjørtet, som dessverre ikke har blitt spesielt mye brukt.

En tidlig fredagsmorgen hadde vi en sangstund foran TV, jentene iført nye skjørt. Ungene var i usedvanlig godt humør. Så til tross for dårlig fotolys innendørs som resulterte i høy ISO, måtte jeg frem med kameraet og knipse noen bilder 🙂

Skjørtene er strikket etter oppskrift fra Klompelompe, med garnet Mandarin Naturell fra Sandnes Garn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.