Å lage en hals på en Prym Maxi strikkemølle


IMG_0617For ikke så lenge siden la jeg ut en youtubevideo som viste hvordan man kunne strikke en barnelue på en Prym Maxi strikkemølle. Her fikk jeg en kommentar, der vedkommende takket og bukket for videoen, og oppfordret meg til å lage flere. Hun hadde nemlig kjøpt seg en Prym Maxi strikkemølle, men ble nok litt skuffet da hun så at det ikke fulgte noen oppskrifter med i pakken.

Jeg er veldig glad i tilbakemeldinger, og det gir meg alltid et spark bak. Jeg vil så gjerne gjøre det jeg blir spurt om. Så da var det frem med strikkemøllen for å strikke en hals, og frem med kameraet slik at jeg kunne filme det jeg gjorde. Her er resultatet. En hals, strikket på en Prym Maxi strikkemølle. Og stjerne i taket til meg selv – jeg ble kvitt 200 gram restegarn 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.