Lue i Alfa strikket på strikkemølle


IMG_1653For en stund siden la jeg ut en video på youtube som viser hvordan man kan strikke barnehagevotter på en Prym Maxi strikkemølle. I samme slengen lagde jeg en lue på strikkemøllen, i matchende grønt garn. Men det lot virkelig vente på seg før jeg fikk redigert filmen. Noen ganger er det slik – at man utsetter visse ting, og hiver seg ivrig over andre ting. Men glemt blir det ikke, og nå har videoen endelig blitt publisert.

Som vanlig har jeg strikket luen dobbelt, med bomull innerst (Mandarin Petit) og ull ytterst (Alfa). Jeg har virkelig fått sansen for å strikke luene i to lag. Det blir godt og varmt, litt tettere, og når man ikke har ull innerst mot huden bør til og med «ullhatere» være fornøyd med en slik lue.

Det hører med til historien at frøkna mi NEKTET å bruke denne lua. Og sta som jeg er, VILLE jeg at hun skulle bruke den. Det ble en liten krangel ut av det, og jeg «vant». Jeg sier at jeg «vant» med anførselstegn, fordi at jeg vant den lille krangelen, men hun har aldri hatt luen på seg siden den gang… Så om jeg kan konkludere med at jeg egentlig vant krangelen, er jeg egentlig ikke helt sikker på.

Så det så. Ikke det lureste i verden å være så sta alltid…

Men når det er sagt har jeg hatt liknende krangler med henne før. Mariusgenseren, som hun en gang nektet å gå med, er hun nå veldig glad i. Så noen ganger lønner det seg. Heldigvis 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.