Marius,  Oppskrifter

Oppskrift på mariuspledd

IMG_0234Nå har jeg renskrevet notatene på mariuspleddet jeg har blogget om, og publisert en oppskrift som du kan finne her.

Ellers vil jeg gjerne komme med et lite tips i dag. For noen dager siden satt jeg og surfet meningsløst på nettet. Jeg var syk, og kjedet meg. Av en eller annen grunn fikk jeg meg til å søke etter «strikkemaskin» på facebook, og tror du ikke at jeg fant en gruppe for strikkemaskinentusiaster der!? Jeg har tidligere lett etter strikkemaskinvenner via flere strikkeforum og håndarbeidsforum, men det har ikke vært strikkemaskindamer å oppdrive noen plass. Denne facebookgruppen har mange flinke og erfarne damer, og jeg er helt sikker på at jeg kan lære mye av dem – og jeg har allerede fått en del hjelp!

Er du en strikkemaskinvenn? Bli med i facebookgruppen «Strikkemaskinvenner», så kan vi hjelpe hverandre å bli bedre!

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.