2 mariuspledd klar til levering


IMG_0552Endelig er jeg ferdig med de to mariuspleddene som jeg har hatt på strikkemaskinen i en evighet. En kombinasjon av syke barn, at jeg har vært syk selv, og et treigt hode som har ført til masse feil i strikking av mønster, er årsaken til at det har tatt så lang tid. Men det til tross, ble jeg ferdig til slutt. Og ikke nok med det, nå har jeg nye bestillinger på totalt 3 nye mariuspledd, så det er bare å henge i for å bli ferdig til jul!

Men hipp hurra, så morro det er når man er ferdig og resultatet blir såpass bra 🙂

Oppskrift på pleddet kommer når jeg har fått renskrevet notatene mine.

Ha en fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.