Nattkjole 2.0


IMG_1775Sist gang det ble shoppet klær til barna, ble det blant annet kjøpt inn en genser som hadde et prinsessemotiv på magen. Det var ikke måte på hvor populær denne genseren ble. Det var ikke nok å ha den på om dagen, for når kvelden kom og pysjamasen skulle på, ble det ramaskrik. Det endte med at hun sov med den nye, fine, men ikke helt rene, prinsessegenseren sin den natten. I barnehagen gikk hun stolt bort til de ansatte og pekte på genseren og fortalte at det var bilde av en prinsesse der.

Ja, det ser ut til at hun er på vei inn i rosa-alderen med prinsesser, kroner og strutteskjørt. Og det må jeg jo benytte meg av!

IMG_1791For et par år siden kjøpte jeg en del stoff fra en nettbutikk i Tyskland. Her hadde jeg hovedsaklig plukket ut stoff med motiver som passet barn; tegneseriefigurer og slikt. Blant annet ble det plukket ut noe prinsesserelatert stoff – og dette ble plutselig høyaktuelt å bruke til min lille prinsesse 🙂

Denne nattkjolen er sydd etter samme mønster som den forrige nattkjolen jeg sydde, men jeg har gjort noen endringer denne gangen. I stede for å sy løpegang i halsen og i ermene, og tre en strikk inn i løpegangen, slik jeg gjorde sist, sydde jeg heller på rynketråd. Jeg synes dette ble veldig pent, og nattkjolen ble mye finere enn den forrige jeg sydde 🙂

Om vesla var fornøyd? Det var ikke noe problem å få henne til å prøve den, for å si det slik. Det var heller et problem å få den av henne! En morgen var det nesten så jeg måtte sende henne i barnehagen, kledd med dongeribukse og nattkjole 😉

Teknikker jeg har brukt på nattkjolen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.