Vognposer til dypvogn


IMG_8092Tanken på disse vognposene begynte for to år siden. Da var det riktignok bare EN vognpose jeg tenkte på.. Jeg var på Stoff og Stil i Kristiansand og kom over et bord med billigutsalg på diverse stoff. Her fant jeg et nydelig rosa fluffy stoff, som ville passe perfekt inni en vognpose. Stolt gikk jeg ut av butikken, og gledet meg til å starte på et nytt symaskinprosjekt 🙂 Men før jeg rakk å gjøre noe som helst, arvet vi en sausekinnspose av min svigermor. Min mann brukte faktisk denne da han var baby, og han mener at den sikkert er 50 år gammel! Den er helt fantastisk, og vi har brukt den myyye!

Derfor har dette rosa stoffet ligget på loftet i 2 år. Men nå, som vi venter tvillinger, og har skaffet oss tvillingvogn (TFK Twinner Twist Duo), har jeg innsett at det ikke er plass til en stor saueskinnspose i dypvognene, for de er rett og slett for smale! Så DA kunne jeg endelig ta frem symaskina, og bruke det flotte stoffet mitt 🙂

IMG_8091Jeg skal innrømme at det har tatt litt vel lang tid å sy disse. Jeg begynte for sikkert en måned siden, om ikke ennå mer.. Og jeg måtte ta meg sammen for å få det ferdig.. Men i dag sydde jeg den siste sømmen, og jeg kan stolt fortelle at jeg har fullført TO langtekkelige prosjekt i dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.