Heklede gardiner 20


Jeg er i «gjøre-ferdig-ting-modus» for tiden. Det har helt sikkert mye med at jeg er gravid med tvillinger, og er nå 29 uker på vei. Fødselen nærmer seg 🙂 Og med tvillinger i vente, pluss ei datter på snart 2 år, vet jeg at det kan bli en travel tid fremover. Derfor må jeg fullføre ting jeg har begynt på, i stede for å begynne på nye prosjekt.

Selvsagt kombinerer jeg de to, og har et nytt prosjekt på gang også 🙂 Tenkte jeg skulle unne meg en Marius-genser til meg selv, og denne er på strikkepinnene nå. Men  genseren har ikke noe hast, jeg vil ikke passe den nå uansett, på grunn av gravid-magen min..!

Uansett.. I fjor, eller muligens 2 år siden, fant jeg ut at det hadde vært utrolig fint med noen svarte, heklede gardiner i gangen vår. Vi har svarte gardiner i det andre vinduet også, og jeg mente det ville være en fin match. Men heklede gardiner er litt langtekkelig arbeid, og derfor tok det meg laaaaaang tid å få de ferdig. Men jeg fikk ånden for meg her for noen uker siden, og fikk fullført prosjektet. I dag har jeg festet trådene, strykt gardinene, og hengt de opp. Syns det ble vakkert, og det passer kjempefint i gangen vår 🙂

Oppskriften er hentet fra «Den store Hekleboken» av Jeanette Jovik Skarpmo

IMG_8095IMG_8096


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

20 tanker om “Heklede gardiner