Ullteppe 2


Jeg er litt sånn «ikke-kaste-noen-ting-jente».. I håndarbeidets betydning vil det si at lite blir kastet: restegarn, påbegynte prosjekter (gjerne mislykkede sådan) og annet tull blir rett og slett spart på.. Men noen ganger kommer det faktisk også en lys idé i mitt hode, og det som er blitt spart på i mange år, blir brukt allikevel.

Slik ble det i dag. Jeg tok frem symaskina og skulle sy diverse babyting. Da kom jeg over et påbegynt ullteppe av restegarn, som jeg i flere år har tenkt «dette blir aaaaldri ferdig».

Teppet har aldri blitt stort nok til eget bruk, men til baby-bruk er det jo absolutt stort nok!! Så med symaskina på bordet gikk jeg beserk. Jeg sydde to lag i bomull (som skal ligge inntil barnets hud), og festet ullteppet på den andre siden.

ullteppeTeppet ble omtrent 100×60 cm. Slik ble resultatet.. Litt skrukkete og krøllete, men det blir bedre etter en vask og litt strekking i tøyet 🙂

Enten blir teppet brukt i vognen slik som det er nå, ellers skal jeg sy det om til en vognpose. Isåfall syr jeg i tillegg inn litt mer fyll, kanskje i form av en dyne.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Ullteppe

 • Synnøve

  Wow du er så flink! Du får nå alltid maks utav alle trådstubber! Olivia blir nok en blid liten jente og et yndet fotoobjekt i alle de hjemmelagd klærne!

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Tusen takk for det 🙂 Og gratulerer, du er den første som har kommentert i bloggen min, slett ikke verst 🙂

   Er i gang med en voks-i-pose på symaskina nå, så dette forblir nok et teppe. Nytt blogginnlegg kommer forhåpentligvis snart, når voks-i-posen er ferdig.