Tights på strikkemaskinen Silver Reed SK280 19


Jeg har strikket en del strømpebukser på strikkemaskin. Men etter at ungene har slitt hull på x antall tær/hæler, fant jeg ut at jeg heller ville strikke tights. Det liker jeg mye bedre.

Her har jeg strikket to strømpebukser til mine skjønne tvillingjenter, begge i garnet Sisu fra Sandnes Garn. Denne tightsen har jeg strikket en del ganger, og hver gang endrer jeg oppskriften. Når jeg er 100 % fornøyd så skal jeg nok dele oppskriften. Vil du ha «kladden» min, så bare ta kontakt med meg, så sender jeg den på e-post til den som vil ha 🙂

De skjønne jentene mine stilte villig opp på fotosession på trampolina en varm høstdag for ikke så alt for lenge siden.

Strømpebuksene er altså strikket med garnet Sisu fra Sandnes Garn. De er strikket på strikkemaskinen Silver Reed SK280, og jeg har brukt Hague Linker til å sy sammen strømpebuksene.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

19 tanker om “Tights på strikkemaskinen Silver Reed SK280

 • Ingela Nygårds

  Vilka härliga bilder på fina flickor i nya superfina tights. Tack för all inspiration du ger.
  Jag vill gärna ta del av din «kladd/anteckning» hur du stickar tightsen. Jag betalar gärna dig.
  Jag har en Silver Reed 280, och flera barnbarn som behöver ullbyxor men behöver mönster/råd 🙈

  Mvh Ingela

 • Liv Marit

  Hei

  Kom tilfeldig innom sida di, og fant at du må ha et rom fullt av strikke- og symaskiner! Jeg har også begge deler, men bare en strikkemaskin Silver Reed (med ribb og hullslede) og to symaskiner, og nå hviler strikkemaskinen en periode.

  Jeg har lagd swirl teppet, det er et smart mønster. Men, det jeg skriver for er om du har prøvd å strikke noe til deg selv på maskinen? Tights f.eks? Kan du sende meg oppskriften i tilfelle, ev. den du har til tvillingjentene dine?

  Nå skal jeg kose meg med å se på alt det fine du har laget, og la inspirasjonen komme. Skal sy meg en jakke i helga av Isoli-stoff, til erstatning for en fleecejakke som er utslitt. Er spent på hvordan det går, så hvis det lykkes nogenlunde: Poster det på facebook etter hvert, der jeg fant fram til deg.

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Hei! Ja, jeg har et rom fullt av strikke- og symaskiner. Dessverre har jeg også en familie og jobb som krever sitt – så jeg får ikke brukt utstyret på langt nær så mye som jeg skulle ønske.

   Ja, jeg har strikket litt til meg selv på maskinen. Eksempler er «Melange knit jakke», «kasjmir, intarsia og strikkemaskin» og et par ponchoer (søk etter disse i søkefeltet på bloggen). Da har jeg brukt programmet Designa knit for å lage oppskrift. Har ikke strikket tights til meg selv, nei.

   Takk for fine tilbakemeldinger. Jeg sender deg oppskrift på oppskrift på tights på epost 🙂

 • Anne-Ruth

  Så masse inspirasjon det er å finne her hos deg 🙂 Jeg holder på å lære meg strikkemaskinen min og ønsker veldig gjerne mønsteret ditt på tights.

 • Anne Lise Eggerud

  Hei jeg skulle så gjerne hatt oppskriften på thitsen med striper.Jeg betaler gjerne for den

  mvh
  Anne Lise