Tips og triks på en Hague Linker


Jeg har en Hague Linker. Min beste venn og min verste fiende! For den som ikke vet hva det en Hague Linker er, så kan du lese litt om det her, eller eventuelt lese litt videre i dette innlegget.

Slik det ofte er med bloggen min, så får jeg spørsmål om ting jeg har skrevet om tidligere (og ting jeg ikke har skrevet om også, for den saks skyld 🙂 ). I dette tilfelle var det noen som kontaktet meg angående en nyinnkjøpt Hague Linker. Den virket ikke som den skulle, og ledningen var for kort og så videre.

Svaret mitt var blant annet at «En Hague Linker er høyst lunefull, i hvert fall er min det«. Selvsagt hjalp jeg henne så godt jeg kunne, men i kjølvannet av dette tenkte jeg at jeg kunne lage en YouTube-video der jeg kan forklare litt nærmere med hva jeg mener med at den er «lunefull». Den er på en måte som en god venn eller et nært familiemedlem som du vet nøyaktig hva du trenger å si – og hva du ikke må si – i visse situasjoner. Du kjenner den godt, både dens styrker og svakheter. Men man må bruke tid på å bli kjent og for å finne disse punktene.

Så når noen har tatt seg tid til å bli kjent med en Hague Linker, er det ingenting i veien for å dele kunnskapen sin med andre potensielt frustrerte Hague Linker-eiere.

Når det er sagt, er det mye mulig at min Hague Linker er spesielt lunefull, og at mange (alle?) andre der ute har maskiner som fungerer helt utmerket, uten hoppesting og problemer. I så fall – heldige dere! Hvis ikke, ta gjerne en titt på videoen jeg har lagt ut på YouTube!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.