Bukse,  Oppskrifter,  Silver Reed SK280,  Slider

Oppskrift på strømpebukse/tights for strikkemaskin

I mange år har jeg lagt ut gratis oppskrifter for strikkemaskin på bloggen min. Med jevne mellomrom kommer det positive tilbakemeldinger på det jeg har delt, så jeg vet at det blir brukt og satt pris på.

Men denne bloggen er et godt eksempel på min læringskurve. Da jeg begynte å blogge var jeg helt fersk på strikkemaskinen, og oppskriftene jeg delte ble kanskje litt deretter. Nå, derimot, har jeg mange års erfaring, og oppskriftene jeg lager blir også deretter. Altså av mye høyere kvalitet.

Det er mye arbeid å lage gode oppskrifter. Språket i oppskriften skal være plettfritt, oversikten skal være god og ingen informasjon skal mangle. Ikke minst må oppskriften testes. Ikke bare en gang. Men to ganger. Eller tre. Eller fem. Derfor ønsker jeg å legge de nye oppskriftene mine ut til salgs.

I dag deler jeg min første oppskrift. Det er tights størrelse 6 år, strikket på finstrikkeren Silver Reed SK280 i garnet SISU. Kladden til oppskriften har jeg sendt til ganske mange e-poster etter dette innlegget. Nå er oppskriften redigert ganske mye, vil jeg si, helt til jeg ble superfornøyd.

Tvillingjentene mine er 6,5 år, og passer strømpebuksene perfekt.

Oppskriften kan du kjøpe her, og den koster 25 kroner. Bruker du rabattkode SBQ3WR4M får du i tillegg 5 kr rabatt. Rabattkoden gjelder ut april måned. Ved å kjøpe via nevnte link betaler du med paypal. Har du ikke paypalkonto kan du likevel betale med kort. Når du har betalt med paypal, trykk «Gå til forhandler». Det er her du får linken til kjøpet ditt. Jeg vil i tillegg sende deg en e-post med link til nedlastingsfilen din.

Hvis du ikke får det til, ta kontakt med meg så kan jeg sende filen på e-post mot at du betaler med vipps/konto direkte til meg.

 

Følg meg på instagram
Følg meg på Facebook
Følg meg på YouTube
Følg meg på Pinterest

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.