Oppskrift på strømpebukse/tights for strikkemaskin


I mange år har jeg lagt ut gratis oppskrifter for strikkemaskin på bloggen min. Med jevne mellomrom kommer det positive tilbakemeldinger på det jeg har delt, så jeg vet at det blir brukt og satt pris på.

Men denne bloggen er et godt eksempel på min læringskurve. Da jeg begynte å blogge var jeg helt fersk på strikkemaskinen, og oppskriftene jeg delte ble kanskje litt deretter. Nå, derimot, har jeg mange års erfaring, og oppskriftene jeg lager blir også deretter. Altså av mye høyere kvalitet.

Det er mye arbeid å lage gode oppskrifter. Språket i oppskriften skal være plettfritt, oversikten skal være god og ingen informasjon skal mangle. Ikke minst må oppskriften testes. Ikke bare en gang. Men to ganger. Eller tre. Eller fem. Derfor ønsker jeg å legge de nye oppskriftene mine ut til salgs.

I dag deler jeg min første oppskrift. Det er tights størrelse 6 år, strikket på finstrikkeren Silver Reed SK280 i garnet SISU. Kladden til oppskriften har jeg sendt til ganske mange e-poster etter dette innlegget. Nå er oppskriften redigert ganske mye, vil jeg si, helt til jeg ble superfornøyd.

Tvillingjentene mine er 6,5 år, og passer strømpebuksene perfekt.

Oppskriften kan du kjøpe ved å kontakte meg. Pris er 25 kr, og summen kan du vippse til 608076. Det er viktig å ta kontakt meg hvis du kjøper, for jeg får ikke alltid varsel når det vippses til meg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.