Skyes ønskekjole


Noen ganger skal det veldig lite til før man blir påvirket. En liten strofe av en sang, en venn som kommer med en kommentar, eller et bilde man tilfeldigvis surfer forbi på internett. Du får en liten smakebit, også faller du plutselig helt pladask. Slik var tilfellet for meg da Sandnes Garn la ut bilde av «Skyes ønskekjole» på instagram – jeg falt rett og slett pladask for den kjolen.

Men fordi jeg har gitt meg selv forbud for å kjøpe nytt garn med mindre jeg må ha, så ble det aldri noe mer enn at jeg tenkte «Å, den var fin!». Garnet hadde jeg faktisk, men oppskriften kjøpte jeg aldri.

Så en stund senere, da jeg satt og pratet med en strikkevenn, nevnte hun at hun hadde kjøpt oppskriften. Til min fornøyelse fikk jeg lov til å låne den, og jeg var i gang før vi fikk tid til å si «Takk» og «Vær så god» 🙂

Kjolen er rask å strikke, fordi den strikkes på tykke pinner. Garnet er også ganske tykt, og i en litt grov kaliber for de som ikke liker ull. Barna mine er dessverre i den kategorien, så de ville nok ikke brukt noe som er strikket i dette garnet (Ønskegarn). Men heldigvis har jeg andre jeg kan strikke til også, og et heldig tantebarn fikk denne kjolen. Her er kjolen avbildet på min flotte datter – like før vi gav bort kjolen.

Kjolen er altså strikket i Ønskegarn fra Sandnes Garn, og oppskrift har jeg funnet her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.