Søskenlikhet (eller ikke), ikledd Tynn Line


Søskenliket.. Tvillinger. Er de eneggede eller toeggede? De er så like!

Et vel omdiskutert tema, som jeg også har nevnt før på bloggen, er dette med å kle tvillingbarn likt. Noen er imot det, andre ikke. Jeg har alltid likt det, og litt av årsaken til det er nok at mine tvillinger er toeggede, og derfor ikke så veldig like.

Men nå har jentene mine blitt 5 år, og jeg har gitt opp det der å legge frem klær slik at de er klare om morgenen. De tar ikke på seg det jeg har lagt frem uansett. Så nå går de nesten aldri med like klær lengre. Litt vemodig er det på en måte, men det er en helt naturlig utvikling som jeg ikke vil forsøke å forhindre.

For et par uker siden tok jeg med meg Amanda i butikken for å kjøpe kjoler, uten at Amelia var med. Da spurte jeg Amanda: «Vil du at du og Amelia skal ha like kjoler, eller skal vi kjøpe to som er nesten like (samme farge, men i ulik fasong)?». Amanda svarte uten å nøle, og uten tvil i stemmen: «Vi skal ha like!». Selv synes jeg det er veldig gøy å understreke at de er tvillinger, så jeg kler de gjerne i like klær. Men jo eldre de blir, dess viktigere er det for dem å velge klær selv. Så da skal jeg innrømme at det varmer et tvillingmammahjerte når barna selv foretrekker at de er like 🙂

Men de gangene de er ikledd samme klær, og Olivia i tillegg får være med i buketten, da blir livet som trebarnsmamma litt ekstra stas. Her er Olivia ikledd hullmønsterkjole som jeg har blogget om tidligere. Denne er strikket i Tynn Line. Her har jeg også heklet skjørt til tvillingene i samme garn. Modellen heter Hekleskjørt og er hentet fra Sandnes Garn sin Tynn Line-kolleksjon (hefte 1705).

Deilig sommeridyll med sommerlette klær. Kan det bli bedre?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.