Skråbåndsfot til symaskin


IMG_0647Den siste måneden har jeg jobbet mye med strikemaskinen, og etter en lang symaskinpause, har jeg endelig så smått begynt å ta den frem igjen. Jeg har et veldig spennende prosjekt på gang som jeg ikke kan si så mye om, annet enn at re-design står i fokus. Håper på å få blogget om dette neste uke 🙂

Jeg elsker å bruke youtube til å lære teknikker jeg ikke kan, eller finne ut om utstyr jeg ikke vet om. Jeg kan sitte med ipaden og surfe etter både det ene og det andre, og noen ganger bærer surfingen frukter. En gang kom jeg over en film som viste hvordan man enkelt og greit kunne sy på skråbånd på tøy med en skråbåndsfot. Dette falt jeg pladask for, og ikke lenge etter at jeg først hadde sett videoen, hadde jeg bestilt en skråbåndsfot til meg selv.

Dette er ganske lenge siden, og ikke før nå har jeg tatt den i bruk, på dette re-design-prosjektet mitt. Og den var like fantastisk som jeg hadde trodd. Ta en titt her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.