Sy sammen glattstrikk – matress stitch


Det er travle tider i huset om dag. VIRKELIG travle tider! Det er en kommende dåp med tilhørende prosjekter jeg må gjøre ferdig, vi har jo selvsagt en jul som står for dør med tilhørende prosjekter der også. Ikke nok med det, i tillegg har jeg tre barn og en sykemeldt mann, så dagene er fulle av aktivitet, kan jeg love deg. Gårsdagen kom og gikk, uten blogginnlegg. Og da kvelden kom klarte jeg ikke å la være å gå ned i kjelleren for å leke med strikkemaskinene mine – derfor blir dagens innlegg et meget forsinket et, siden det egentlig skulle publiseres i går. Men jeg har MANGE prosjekter på gang, og jeg satser på å få lage mange nye youtubevideoer som har med strikkemaskinen å gjøre fremover.

JEG HAR NEMLIG FÅTT MEG DESIGNAKNIT 8!! 🙂

Har du lyst til å følge med på hva jeg lager på youtube og blogger om? Følg meg gjerne på facebook, så får du beskjed på facebookkontoen din når jeg har lagt ut noe nytt.

I dag har jeg publisert to nye videoer som viser hvordan jeg syr sammen mariuspleddene mine. Med strikkemaskin er det dessverre slik at man må skjøte for å få den bredden man ønsker seg – iallfall når man strikker pledd. Og da er det viktig å kunne riktig teknikk, slik at sømmen blir så usynlig som mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.