Sjal med bølgemønster i Kid Silk fra Drops 2


Det er ytterst sjeldent jeg strikker i en annen garnprodusent enn Sandnes Garn. Ikke fordi at jeg tror at Sandnes Garn er best i verden. Ei heller fordi jeg bor i Sandnes. Årsaken er ene og alene på grunn av fabrikkutsalget ved Foss-Eikeland, som er bare en liten kjøretur unna. Her kan man virkelig gjøre gode kjøp, med høykvalitets garn til lave priser.

Men det hender en gang i blant at jeg handler andre typer garn, og da er det stort sett på grunn av at jeg strikker bestillingsoppdrag fra kunder. Denne gangen var det ei som trengte et sjal til et bryllup. Fargen på sjalet måtte jo matche kjolen, men hun var ikke så beigeistret for fargevalget til Sandnes Garn Tynn Silk Mohair. Men hos Drops sin Kid Silk fant hun flere farger hun likte, derfor gikk vi for det denne gangen. Og jammen var Kid silk også et finfint garn å strikke i!

Sjalet ble strikket i hui og hast fordi leveringstiden på garnet var himla lang. Da garnnøstene endelig kom i posten hadde jeg ikke mange dagene på meg før sjalet skulle tres over skuldrene i det kommende bryllupet. Jeg tror aldri noen sinne at jeg har stresset så mye med en bestilling. Jeg strikket som en gal i flere dager for å bli ferdig.

Men ferdig ble jeg, og sjalet kom frem i tide. Og kunden ble fornøyd. Da er jeg også fornøyd 🙂

Sjalet er altså strikket etter denne oppskriften (gratis), i Kid Air fra Drops i fargen Lys Beige.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Sjal med bølgemønster i Kid Silk fra Drops