Sitteunderlag til kjølige høstdager


Ikke alltid er blogginnleggene rykende ferske. Som oftest er de akkurat passe ferske, men noen ganger er innleggende ganske gamle. Helst når det er overgang mellom to årstider så skjer dette. Det passer seg liksom ikke blogge om vinterluer når det plutselig står 22 grader på gradestokken og våren har ankommet. Ei heller blogger man om julekuler til juletreet når man har bikket over til januar og et nytt år.

Det er en av årsakene til at jeg i dag blogger om liggeunderlag som stammer fra november 2018. Men om ungene er et år yngre på bildene enn de er nå, så betyr ikke det at sitteunderlagene er noe annerledes. De er like gode og varme, og brukes like mye i dag som for et år siden.

Er det noen som bruker sitteunderlagene mye i denne familien, så er det faktisk meg. For ofte når jeg er ute på tur med ungene så finner de en lekeplass eller et eller annet morsomt de vil leke med, og da står man som mamma og kjeder seg. Ungene kan gjerne leke i timesvis, og da kjeder gjerne mammaen seg i timesvis også. Men hvis man har med et sitteunderlag i ryggsekken – og i tillegg litt mat, og selvfølgelig en telefon, eller kanskje til og med en PC, så har jo mammaen også underholdning i flere timer. Uten at man fryser rompa av seg 🙂

Så det får være mitt høsttips i dag. Strikk eller hekle deg et sitteunderlag, gjerne i Fritidsgarn fra Sandnes Garn, slik jeg har gjort. Hiv det i vaskemaskina og la det tove ganske mye. Ta med deg ungene ut, ha noe godt på termosen og et motiverende strikketøy. Sett deg på det varme underlaget og kos deg! Leeeenge.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.