Sandnes Ulf-redesign


Nesten to uker ut i det nye skoleåret. Allerede har jeg skysset ei jente i barnebursdag og en ny en venter til helgen. Det har vært fotballtrening og fotballkamp – og nye fotballkamper venter neste helg. Vi har vært på dugnad og skal på ny dagnad veldig snart.  Foreldremøter i flertall kan jeg også nevne. Også har husets 2. klassing sluttet i SFO og er 3 timer alene hjemme to dager i uka! Helt frivilling, altså, ikke noe tvang. Hun trives godt alene hjemme og hun klarer seg veldig fint. Likevel river det litt i hjerterota å tenke på den lille jenta mi som skal klare seg alene så lenge.

Men det var bare på hjemmebane. På jobb er det også full fart. Jeg har fått 7 nye klasser å bli kjent med. Det blir rundt 200 elever jeg må lære navnene på.. Det har vært en pangstart denne høsten, det er det ingen tvil om. Men alt i alt er alt veldig lystbetont. Travelt? Ja. Men heldigvis på den gode måten!

I og med at Olivia går på fotball, får jeg plutselig alskens fotballreklame på e-post og facebook. Normalt sett er jeg en uengasjert fotballmotstander, så uengasjert at ordet «pasning» var noe jeg lærte samtidig som min 6 år gamle datter.. Men barns fotballentusiasme kan fort kombineres med redesign hvis man er litt kreativ, og da er jeg plutselig med likevel 🙂 Så jeg gikk til innkjøp av en fjorårets fotballdrakt i voksen størrelse til 50 kr på Sandnes Ulf sin webshop, med en plan om å redesigne hver eneste lyseblå tøybit jeg klarte å få ut av den.

Det første Sandnes Ulf-redesignet er en fotballbag som matcher årets fotballdrakt helt perfekt. Oppskriften jeg har brukt til fotballbagen har jeg linket til i dette innlegget.

 

 

Jeg har flere redesignplaner for det stoffet som gjenstår av den store genseren. Men jeg har en haug med ting jeg har lyst til å gjøre, og ALT for lite tid å gjøre det på. Derfor får det vente litt til 😉

Men fotball for småjenter, altså. Jeg trodde jeg aaaaaldri kom til å si noe som dette, men jeg sier det likevel – det er faktisk himla flott 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.