Rød largo meitai


i passende strDenne er ganske identisk i størrelse til den forrige meitaien jeg lagde. Jeg lagde egentlig denne for å teste ut en ny måte å sy sovehetten på. Det ble dessverre ikke helt vellykket, så jeg har en ny plan for den meitaien jeg holder på å lage nå..

Jeg kom vel også til slutt til konklusjonen at largo og allegro meitai bør være i samme størrelse. Denne largo meitaien er mindre enn allegro, som man kan se på bildet. Meitaien vil passe fint til nyfødte og i spedbarnstiden, men bæreselen vil kunne brukes lengre hvis størrelsen er litt større. Neste utgave av largo meitai vil derfor være identisk i størrelse i forhold til allegro, men noen få unntak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.