Fottøy,  Prym Maxi strikkemølle,  Toving

Prym Maxi strikkemaskin

prymFor noen år siden kjøpt jeg en prym maxi strikkemaskin. Den har jeg brukt svært lite. Jeg har strikket et ullpledd av den, som min mor fikk i julegave. Ellers er det ingenting å skryte av.

Jeg har lenge siklet på ordentlig strikkemaskin, men  ser at det blir veldig dyr. Min mann sier at det ikke er noe vits å kjøpe manuell maskin, og det er jeg forsåvidt enig i. Men da må man fort punge ut med 40 000 kr for å få noe.. Så mens jeg venter på å bli rik (….), har jeg tatt i bruk min lille Prym Maxi strikkemaskin, og hentet frem kreativiteten. HVA kan jeg få til å lage på denne her? Lue og tepper er jo opplagt, men hva annet?

prymtovedesokkerMitt første prosjekt på denne maskinen ble tovede barnesokker. Det er strikket i Alfa fra Sandnes Garn, som egentlig ikke er tovegarn. Men det er heller ikke superwash, så jeg tok  sjansen på at sokkene ville tove hvis den fikk noen runder i vaskemaskinen. Det gjorde de også 🙂

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.