Oppskrifter til strikkemaskin (LK150 og SK280)


Denne uken har strikkemaskinene mine virkelig fått kjøre seg! Når klokken passerer 19 og ungene er i seng, går nok mange å setter seg forran TV. Men denne fruen har ikke tid til slikt, jeg setter meg ved strikkemaskinene og strikker så det spruter! Jeg har nemlig tre bestillinger på gang, og den ene skal helst være ferdig i løpet av helgen..! Men jeg er snart i mål, og pakken vil nok bli sendt på mandag, hvis alt går etter planen 🙂

Men litt blogging får jeg faktisk også tid til! Jeg har nemlig tatt frem oppskriften på babygenser i Alpakka/Ull, men denne gangen har jeg strikket genseren på mellomstrikkeren. Derfor har jeg også oppdatert oppskriften – og ikke minst endret noen feil som dukket opp underveis..

Oppskriften kan du se her.

IMG_9874Jeg har også renskrevet notatene fra oppskriften til strømpebuksen jeg blogget om for noen dager siden. Denne har jeg også publisert i dag.

Oppskriften kan du se her.

God helg, og nyt det fine været, det tar sikkert slutt før vi vet ordet av det!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.