Tunika i marius


IMG_9926Livet er engang slik at det ikke alltid smiler til en. Været har vært flott denne høsten, og vi har ingenting å klage på. Men med barnehagestart for eldstejenta bak oss, så kan jeg fortelle om et panikkartet møte med mange flere basiller og bakterier enn det hun er vant til. Det har ført til masse snått og tårer.. Den siste måneden har hun vært syk 4 ganger, den ene gangen med feber helt oppe i 40.. Ikke nok med det, begge tvillingjentene har også vært syke, og til og med jeg var slått ut av feber en dag. Livet er ikke perfekt, nettopp derfor vil jeg i dag vise et bilde av virkeligheten – en mindre fornøyd jente.

Men hovedfokuset på bildet er naturligvis hva hun går med, ikke hva slags ansiktsuttrykk hun har. Denne tunikaen strikket jeg til vesla for snart to år siden. Jeg hadde akkurat strikket en barnedress, og hadde en del restegarn etter at jeg var ferdig. Jeg bladde i oppskriftene mine, og falt for denne flotte tunikaen. Husker jeg ikke feil måtte jeg avgårde for å kjøpe litt mer garn for å få den ferdig, men slik er det nå engang med restegarn. Skal du få brukt noe, må du gjerne kjøpe noe også 😉

En slik tunika er egentlig helt genial. Hun passet den som en kjole da hun var rundt ett år, og nå, som hun nærmer seg 3, passer den fremdeles. Jeg kan virkelig anbefale å strikke denne til de små.

Oppskriften er hentet fra Sandnes Garn «Til fjells» nr. 1111

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.