Oppskrift på kjole i Mandarin Petit


IMG_7784Folk flest er slik at man utsetter kjedelige ting, for heller å gyve løs på nye og mer spennende oppgaver. Jeg tror det er derfor alle oss håndarbeidsbesatte mennesker har alt for mange halvferdige prosjekter gjemt og bortglemt i forskjellige kroker. I skrivende stund har jeg to gensere jeg ikke er ferdig med, to ponchoer som er såvidt påbegynt, jeg har et nuperelleprosjekt som jeg sikkert aldri blir ferdig med og et restegarnsprosjekt. Og dette er bare det jeg strikker på med strikkepinnene. I tillegg har jeg flere prosjekter pågående på symaskinen, og selvfølgelig et strikkemaskinprosjekt.

IMG_7778Men noen ganger må man ta seg selv litt i nakkeskinnet og gjøre «drittarbeidet» også. I dag har jeg gjort det. Det er riktignok blogg-drittarbeid, men «drittarbeid» er det allikevel. For over et år siden strikket jeg en, eller faktisk to, flotte kjoler i mandarin petit. Jeg skrev ned oppskriften, men fikk aldri redigert den slik at den ble bra nok til å bli publisert. Nå har jeg forsøkt å gjøre oppskriften forståelig for allmenheten..

Se oppskriften her

I think that nearly everyone with the knitting-gene, want to start a new project, rather than finishing the one they have started. I am like that.. But sometimes you have to pull yourself together and do the stuff you have postponed for too long. Today I have pulled myself together, but I have not finished another knittingproject, but a simple blog post. Today,  I share with you how I have knitted this dress on my knittingmachine. The link is above, but it is written in Norwegian. Ask me to translate it for you, and I will 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.