Hvordan du lager ditt eget skråbånd


skråbåndFor en stund siden dumpet jeg over et skikkelig godt tips på hvordan man kan lage skråbånd av små stoffrester. Metoden tok jeg i bruk umiddelbart, og jeg har aldri kjøpt inn skråbånd siden! Det er litt tidkrevende, kanskje, men til gjengjeld får du et utrolig stort utvalg av skråbånd – hele stofflageret ditt kan jo bli skråbånd hvis du vil 🙂

Jeg holder på med «the finishing touches» på jakker til tvillingene, så det var i den forbindelse trengte jeg skråbånd denne gangen. Dette er faktisk skråbånd i stretch, noe som passer utmerket siden jeg syr skråbånd på noe jeg har strikket på strikkemaskinen. Mer om jakkene kommer det når de er ferdige 🙂

Today I have made my own bias tape. I really like doing this myself, because you can make the bias tape in exactly the color and fabric you like. And it is way cheaper than buying bias tape. So please watch my video and be inspired!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.