Oppskrift på heklet blomst


IMG_0095IMG_0218Jeg synes det er gøy å sette mitt eget preg på strikketøyet. Man lager selvsagt sitt eget preg på det ved å egenhendig lage eller plukke ut oppskrift og å velge garn, men allikevel er det gøy å pynte litt for å gi det «prikken over i’en». Mange pynter med heklede blomster, og det er sikkert en haug av oppskrifter på blomster, hvis man bare leter. Men jeg synes det er gøy å sette seg ned med en heklenål og egnet garn – uten oppskrift. Da blir blomsten til ved å bruke litt av den egenskapen i livet jeg setter mest pris på av alt: kreativiteten!!

Denne blomsten ble til på dette viset. Jeg satt i sofaen hos svigers i sommer, trøtt og fæl etter en varm dag med sikkert 25 grader, og tre stuptrøtte barn ved leggetid. Jeg slapper aldri så godt av, som når jeg har håndarbeid i hendene.

Oppskriften (både på tekst og video) finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.