Ponco og lue i Easy (Sandnes Garn)


DSC07765Da min førstefødte var noen måneder gammel, og vi var på vår første laaaaange biltur, fant jeg ut at det var innmari lett å slenge på henne en varm ponco (på den tiden brukte jeg min egen) når vi skulle i full fart ut av bilen for å fylle bensin og skifte bleier. Greit å slippe armer og bein som skal passe inn i en dress, liksom. Da hadde jeg plutselig et nytt strikkeprosjekt – en ponco til min datter.

Ponchoen strikket jeg, og fin ble den, men den har jammen blitt lite brukt.. Jeg tok den frem denne fine vårdagen og håpte hun ville posere forran kameraet, men det varte ca 2 minutter før hun sa: «jakke» mange ganger, tydelig misfornøyd med den upraktiske greia som hang over hendene hennes. Jaja.. Kanskje hennes små lillesøstre vil bruke den når de blir store nok 🙂

Lua strikket jeg i samme feien, og den har vært litt i bruk, om ikke annet 🙂

Oppskriften er hentet fra Sandnes Garn «Sandnes Ponco» Tema 25

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.