Har du lyst på strikkemaskin 2


IMG_0224Fra tid til annen har jeg fått tilbakemelding fra lesere av bloggen om at de har lyst på strikkemaskin. Noen har blitt motivert av arbeidet jeg har gjort her på bloggen, andre har hatt lyst lenge, men ikke fått seg til å kjøpe. Jeg har også fått spørsmål om råd, hvilken maskin bør jeg eventuelt kjøpe? Er det vanskelig å sette seg inn i?

Til dere som lurer på dette, har jeg skrevet forklaring på hvilke egenskaper mine to strikkemaskiner har. Det er mange forskjellige typer strikkemaskiner å få tak i, og alle de andre merkene og modellene kan jeg ikke uttale meg om. Men jeg kan uttale meg vel om mine to strikkemaskiner – og jeg vil anta at de to maskinene jeg har er blant den typen som i dag er lettest å få tak i, og de mest vanlige maskinene på markedet.

Ny strikkemaskin

Jeg har skrevet en oversikt over strikkemaskinenes egenskap, og føyet til mine erfaringer og tips/triks. Les mer her.

 

Jeg ønsker at denne bloggen skal kunne være til hjelp for alle der ute som strikker på strikkemaskin. Er det noe du lurer på? Ta mer enn gjerne kontakt med meg, eller skriv en kommentar i kommentarfeltet under.

Ha en fin tirsdag!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Har du lyst på strikkemaskin