Oppbevaringslomme i Mandarin Grande


Jobb… Det nærmer seg ubønnhørlig. Ferieslutt og skolestart. Om jeg gleder meg? Tja, egentlig ikke. Om jeg gruer meg? Tja, egentlig ikke det heller. Jeg prøver bare å nyte det som er igjen av ferien så godt som det lar seg gjøre.

Så for å unngå at sommerferien blir alt for «kjedelig», og samtidig unngå at oppstart på jobb blir alt for kjedelig, er det jo greit å ha et håndarbeidsprosjekt som samkjører de to en smule 🙂

Sandnes Garn reklamerte en del for dette heftet i vår. Svak som jeg er for Sandnes Garn sin innflytelse, måtte jeg til slutt krype til korset å kjøpe meg både Mandarin Grande og det nevnte heftet. Jeg hadde planer om å strikke en ting fra heftet, og hekle en annen. Jeg startet med hekleprosjektet, et relativt raskt sådan, med det tykke garnet som Mandarin Grande unektelig er.

Like før sommerferien pyntet jeg min nye arbeidsplass med den nye heklede oppbevaringslommen. Og om jeg skal si det selv, ble det veldig pent 🙂 Fint å pynte opp arbeidsplassen med resultater fra min aller kjæreste hobby: håndarbeid.

Det blir ikke så aller verst å komme tilbake til jobb, når jeg vet at det ser slik ut på veggen ved siden av arbeidspulten min 😉

Oppbevaringslommen er altså strikket etter mønster fra dette heftet til Sandnes Garn. Garnet jeg har heklet med er Mandarin Grande, også fra Sandnes Garn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.