Ny YouTubevideo: Strikke raggsokker på Silver Reed LK150


Nå har jeg lagt ut en ny video på YouTube. Videoen har jeg tenkt på lenge, sannsynligvis i over et år. Men tiden går og livet skjer og man får ikke tid til alt. Men nå har jeg fått tid!

Litt info om sokkene:
Jeg har strikket på strikkemaskinen Silver Reed LK150 med raggegarn fra Sandnes Garn. Litt usikker på løpelengde, siden det er 2. sorteringsgarn uten ordentlig banderole/magebelte. Jeg brukte spenning 6 på den falske vrangborden og 5 på glattstrikken. En sokk tar ca 30 min å strikke, men minst like langt tid på å sy sammen etterpå. Jeg brukte mindre enn 50 gram på en sokk. Størrelse ca 38-40.

Litt info om videoene:
Ja, for det er videoER (i flertall). Jeg har nemlig lagt ut mange videoer på YouTube, og fra tid til annen får jeg tilbakemelding om at videoene er for raske. Derfor har jeg denne gangen laget TO utgaver av videoene. En kortere og litt mer konsentrert variant som går i omtrent samme tempo som før, og i tillegg en såkalt knit-along. Her har jeg redigert veldig lite med tanke på tempo, og du skal ha mulighet til å strikke samtidig med meg.

Jeg følger spent med på YouTube for å se hvilken video som blir best likt. Det blir flere knit-along hvis videoen blir godt mottatt. Hvis du ser på videoene, trykk gjerne «liker» på den du liker best!

Du finner begge videoene nedenfor. Den originale og litt kortere først, knit along helt sist.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.