Ny inspirasjon – nytt innhold 2


IMG_3579Dette har jeg tenkt på lenge. Ikke timer eller dager. Ei heller uker eller måneder. Jeg har tenkt på dette over ett år, og det har vært en lang prosess. Da jeg lå på sementgulvet i kjelleren med hammer og meisel i hendene og hamret og slo på noen fliser til jeg var så sliten at jeg ikke klarte å løfte hammeren mer, da slo det meg. NÅ er det på tide med litt forandring.

Jeg syntes rett og slett det var så deilig å gjøre noe annet enn dette håndarbeidet hele tiden. Misforstå meg rett – jeg er ikke lei av håndarbeidet, tvert imot. Men en monoton planlegging kun innenfor en retning blir litt ensformig i lengden. Den ene dagen der jeg jobbet i kjelleren, og jeg så for meg hvor fint det kom til å bli etter at vi hadde pusset opp, konkluderte jeg med at jeg ønsket å bidra mer på andre felter.

For jeg er veldig flink til å overdrive. Når jeg først har dilla på noe blir det så ekstremt. Jeg vet at jeg har overdrevet masse på håndarbeidsfronten, men jeg har tenkt at «så lenge jeg har lyst, er det vel ikke så galt?». Men jeg har ventet på et tegn, signal – ett eller annet – som får meg til å innse at jeg må snu. Det punktet har jeg nå nådd, og sannsynligvis passert for en stund siden. Tiden for noe nytt er i anmarsj.

Det er sikkert noen som allerede har merket at det har skjedd noe på bloggen de siste dagene. Designet på bloggen har i flyktige øyeblikk endret seg fra det ene til det andre, og nytt innhold har plutselig blandet seg inn. Har du lurt på hva som har skjedd? Vel – her kommer forklaringen:

Tid til overs har alltid vært en 100% håndarbeidsblogg. Den vil alltid være en håndarbeidsblogg, men fra nå av vil det ikke lengre være 100%. Tittelen Tid til overs er ikke ensbetydende med håndarbeid, for jeg gjør jo også andre ting når jeg har tid til overs. Matlaging. Oppussing. Mosjon. Musikk. Alt dette vil jeg fra nå av inkludere i denne bloggen.

Dette kommer aldri til å bli en rosablogg eller en personlig blogg, der jeg skriver om at jeg har vært hos frisøren og informasjon om hva jeg har spist til middag. Jeg vil alltid ha et mål med hvert innlegg, det være seg en matoppskrift, et innlegg om noe jeg har strikket eller en omtale om et produkt jeg har kjøpt.

Jeg håper virkelig at de som har fulgt bloggen min en stund fremdeles vil følge meg. Noen veldig stor forandring vil det ikke bli, bortsett fra at det vil komme en matoppskrift i ny og ne, samt litt informasjon om andre tamer – som jeg håper dere finner interessant. Om jeg mister noen lesere – javel, da ble det slik. Samtidig håper jeg at jeg kan fange interessen til flere lesere som er glad i skapende aktiviteter.

Hvis du ikke er interessert i alle temaene jeg blogger om, kan du finne hjelp i nyhetsbrevet mitt. På bunnen av hvert innlegg finner du mulighet til å velge kategori/stikkord som interesserer deg, og hvis du skriver inn e-postadressen din, vil du få mail når jeg publiserer innlegg som er merket med disse kategoriene/stikkordene.

Da sier jeg tvi-tvi for en mer variert og spennende blogg fremover. Jeg gleder meg masse!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 tanker om “Ny inspirasjon – nytt innhold

 • åse Tvete

  Hei

  Tar du på deg strikkeoppdrag som en genser uten mønster? De var så fine musikkvantene du strikket til min mor Gunvor Tvete:)

  Med vennlig hilsen Åse Tvete

  • Ingunn Innleggsforfatter

   Heisann! Det var veldig hyggelig å høre 🙂 Javisst, jeg tar gjerne på meg oppdrag! Send meg en mail på ingunn (at) tidtilovers (dot) com med litt mer informasjon om hva slags type genser du ønsker – så skal vi nok få til noe! 🙂